2012. december 24., hétfő

...

... és ne szabjátok magatokat többé ehhez a világrendszerhez, hanem változzatok át elmétek újjáalakítása által, hogy próbatétellel megállapíthassátok, mi az Isten jó, elfogadható és tökéletes akarata.
... szeretetetek képmutatástól mentes legyen. Irtózzatok a gonosztól, ragaszkodjatok a jóhoz.
... senkinek ne viszonozzátok rosszal a rosszat. Olyasmikre legyen gondotok, amik minden ember szemében jók.
Ha lehetséges, amennyire tőletek függ, minden emberrel békében legyetek. Ne álljatok bosszút magatokért szeretteim, hanem adjatok helyet a haragnak, mert meg van írva: "Enyém a bosszú, én visszafizetek, ezt mondja Jehova."
Hanem "ha ellenséged éhes, adj neki enni, ha szomjas, adj neki inni, mert ha ezt teszed, tüzes szenet gyűjtesz a fejére".
Ne hagyd, hogy legyőzzön a rossz, hanem a rosszat mindig győzd le a jóval." Róma:12 részletek

Kedves Olvasóim! Tudjátok, hogy nem ünneplem a Karácsonyt, mert nincs Bibliai alapja, Jézus születésének időpontját nem tartotta fontosnak Isten, hiszen nem íratta le, ma már világi és különféle egyházi emberek is elismerik, hogy Jézus nem ezen a napon született. Sok-sok pogány szokás kapcsolódik ehhez az ünnephez és én ezt szeretném elkerülni. Mivel mindenki kapott értelmet, szabad akaratot, így mindenki eldöntheti, hogyan cselekszik. Kívánok nektek csöndes. családotokkal együtt töltött szép napokat!

Kép: Robin Atk

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Köszönöm! Nekem tetszik amit leírtál! De azért a család karácsonyozik :-D
Egy vidám zenét küldök Neked sok szeretettel!
http://www.youtube.com/watch?v=5kmzhVAL_7c
Puszi Szera! :-)

Szera írta...

Köszönöm Zsuzsi! :)
Szégyen lenne, ha ilyen hosszú évek bibliatanulmányozása után én tartanám a karácsonyt, de akinek nincs ismerete, az ugye nehezen érti. A rosszabb az, ha valaki TUDJA, mi a helyes és mégsem azt teszi.