2012. december 14., péntek

Elgondolkodtál...

... már azon, hogy miből van manapság a legkevesebb? Persze, sok minden eszedbe juthat... :) DE! Egyetértesz azzal, hogy a türelem eltűnőben van az életünkből?
Tényleg, hova lett a türelem?

A türelmetlenség nem új keletű dolog. Az emberek korábban is elveszítették a türelmüket egy forgalmi dugóban vagy sorban állás közben. De némelyik kutató szerint manapság még kevésbé jellemző a türelem, mint régebben, mégpedig olyan okok miatt, melyek talán meglepnek.
Egyes elemzők úgy vélik, hogy az utóbbi években sokan a technika fejlődése miatt váltak türelmetlenebbé. A kanadai Montrealban a THE GAZETTE című újság szerint egyes szakemberek úgy látják, hogy " a digitális technika - a mobiltelefontól a fényképezőig, az e-mailtől az iPodig - megváltoztatja az életünket... Mivel a technika révén azonnal elérjük, amit szeretnénk, az életünk más területein is egyre inkább azonnali eredményekre vágyunk."

Elgondolkodtató...

Ha szívesen olvasnád tovább a cikket és választ szeretnél kapni arra a kérdésre, hogy" Mihez vezet a türelmetlenség?" és szeretnéd megtudni, hogy" Hogyan lehetsz türelmesebb?", nincs más dolgod, mint erre a linkre kattintani: http://www.jw.org/hu/kiadvanyok/folyoiratok/g201212/hova-lett-a-turelem

Kellemes olvasást és sok-sok türelmet! :)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez érdekes téma. A hosszú út alatt a munkába menet másokon is és magamon is tapasztalom a türelmetlenséget, de ha viszek Agatha Christie könyvet, akkor attól rendkívüli módon kikapcsolódok! :-) Persze ez csak átmeneti megoldást jelent, de az általad ajánlott linkre rá fogok kattanni :-D
Szép hétvégét!

Szera írta...

Nem fogod megbánni! :) Neked is szép hétvégét! :)