2013. december 13., péntek

Én...

... kipróbálom! :)

Saját készítésű fűszersó. Nem fokhagyma granulátumból, igazi fokhagymából!
Hozzávalók: 
1 csésze kezeletlen só
15-20 gerezd fokhagyma (közepes nagyságú)
Elkészítés
A fokhagymagerezdeket alufóliába csomagoljuk és 15-20 percre a sütőbe tesszük (120-140 fokon átsütjük). Kivesszük, meghámozzuk, áttörjük és egy sütőtálcára téve újra sütőbe tesszük szárítani. Időnként forgassuk meg. Takarék lángon kb. 20-30 perc alatt kiszárad. Összevegyítjük a sóval, szép üvegcsébe töltjük és családunk egészségére fűszerezünk.... Ajándékba is készíthetünk, hiszen tudjátok, egészséget ajándékozni a legnemesebb dolog.

Forrás: Nagyi Porta


Nincsenek megjegyzések: