2017. december 19., kedd

Mostanában...

...  -látva világunk helyzetét- sok gondolkodó ember teszi fel a kérdést:

Tényleg menthetetlen a világ?

A TUDÓSOK egy csoportja 2017 januárjában vészjósló jövőképet tárt az emberek elé. Kijelentették, hogy a világunk még közelebb került minden idők legnagyobb katasztrófájához. 30 másodperccel előre állították a szimbolikus jelentőségű végítélet óráját, mely azt mutatja, milyen közel vagyunk egy egész földet érintő katasztrófához. A végítélet órája szerint két és fél percünk van a globális katasztrófát jelentő éjfélig. A helyzetünk még sosem volt ilyen kritikus az elmúlt 60 évben.
A végítélet órája egy nemzetközileg elfogadott szimbólum, mely azt jelzi, mennyi időnk van még addig, hogy a veszélyes technikai vívmányainkkal elpusztítsuk a civilizációnkat. Elsősorban a nukleáris fegyverekről van szó, de komoly veszélyt jelentenek a klímaváltozás szempontjából káros technológiák, az egyre nagyobb tért hódító biotechnológia és a kibertechnológia, melyekkel szándékosan, tévedésből vagy véletlenül helyrehozhatatlan károkat okozhatunk az emberiségnek és a bolygónknak” (Bulletin of the Atomic Scientists).

A BIBLIA már évszázadokkal ezelőtt jövendölt a mai szörnyű állapotokról. Viszont arról is ír, hogy szebb jövő vár az emberiségre. Elsőre talán hihetetlennek tűnik, hogy ez megvalósul. De tény, hogy sok minden a legapróbb részletekig beteljesedett már abból, amit a Biblia leírt.
Ha szívesen elolvasnád ezt az érdekfeszítő cikket, kattints ide: https://www.jw.org/hu/kiadvanyok/folyoiratok/ebredjetek-2017-6-szam-december/tenyleg-menthetetlen-a-vilag/
Kép: INTERNET



Nincsenek megjegyzések: